30.12.2010

Teško ozlijeđen u sudaru

U prometnoj nesreći na cesti D-30 prema Buševcu jučer se u jutarnjim satima dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Nesreću je najvjerojatnije skrivio 44-godišnji bosanskohercegovački državljanin koji je upravljao Opel Astrom slovenskih registracijskih oznaka, te je iz neutvrđenih razloga skrenuo u suprotnu prometnu traku i direktno se sudario s teretnim dostavnim vozilom  kojim je upravljao 42-godišnji muškarac.

Vozilom Hitne medicinske pomoći 44-godišnjak je odvezen u KBC Zagreb gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen, dok je 42-godišnjaku liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje su ozlijede okvalificirane kao lakše. Od 9.40 do 12.07 sati na mjestu prometne nesreće bio je obustavljen promet i on se odvijao kroz mjesta Turopolje i Mraclin.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.