27.09.2010

Teško ozlijeđen u prevrtanju traktora, 2 djece lakše

U mjestu Barbarići Kravarski jučer je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen 48-godišnju muškarac te dvoje djece u dobi od 9 i 11 godina koja su zadobila lakše ozlijede.

Vozač je upravljao traktorskim vozilom s prikolicom tzv. gumenjakom te, kako doznajemo od policije, nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti. Izgubio je nadzor nad vozilom te udario u stup ulične rasvjete. Nakon udara traktor se prevrnuo, a prikolica, u kojoj je bilo dvoje djece, se otkvačila i sletjela u odvodni kanal.

Vozač traktora je teško ozlijeđen i liječnička pomoć mu je pružena u Klinci za traumatologiju dok su malodobna djeca prošla samo s lakšim ozljedama.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati