13.03.2010

Teška nesreća u Buševcu


Stravična prometna nesreća u kojoj je poginuo 10-godišnji dječak dogodila se na cesti Zagreb-Sisak na izlazu iz Buševca kod priključne ceste za autoput Buševac-Velika Gorica.


Nesreća se dogodika kada je vozač Honde sisačkih registracija velikom brzinom iz smjera Buševca naletio na Opel koji se sa priključne ceste uključivao u promet u smjeru Zagreba.


U Opelu su bila dva dječaka od kojih je jedan poginuo na mjestu ostavši zaglavljen u prozoru auta. Drugi dječak je također ozlijeđen, ali na sreću lakše, a vozač Opela je od siline udarca izletio iz auta.


Teško je razbijena i Honda u kojoj su bile dvije osobe. Suvozač je prošao bez težih ozljeda, dok je vozač ostao zaglavljen za upravljačem. Policija i vatrogasci su ga izvukli, a prema prvim informacijama ni on nije teže ozlijeđen.


izvor: jutarnji.hrKomentari
11.03.2011 - Petra
Da.... :( :(
11.03.2011 - Žuži
Ajoj za par dana godišnjica zar ne???
10.03.2011 - Eddie
Kako mi je žao.... Stvarno žao...
10.03.2011 - Petra
To je i meni prijatelj živjeli smo skupa u ulici... :( :(
22.03.2010 - filip
to mi je prijjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaattttttttttttttteeeeeeeeeeelj
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati