22.12.2010

Teška industrija i Zvijezde HTZ-a za doček Nove na trgu

Niti ove godine neće izostati javni doček Nove godine na Trgu Stjepana Radića koji organiziraju Grad Velika Gorica i njegova Turistička zajednica.

Glazbeno zabavni program će započeti Teška industrija za nešto stariju generaciju dok će najveći dio večeri nositi zvijezde HTZ-a, Kim Verson, Bojan Jambrošić i Zoran Mišić. Uz njih Velikogoričane će zabavljati domaći sastavi Zakon šutnje i Sjaj. Bit će to prije svega obiteljski doček Nove godine.

Posljednja fešta u ovoj godini ima proračun od 300 tisuća kuna, od čega 170 tisuća iz gradske blagajne, a za što organizatori uz izvođače, šampanjac i vatromet, osiguravaju kvalitetnu rasvjetu i razglas na natkrivenoj pozornici te redarsku službu.

- Velika Gorica je u proteklih desetak godina priređivala javni doček na Trgu Stjepana Radića s popularnim imenima estrade, ali nikada s ekstremno skupim zvijezdama, s obzirom da iste u novogodišnjoj noći imaju i tri puta skuplje honorare nego inače - poručuju organizatori najavljujući doček Nove godine za sve generacije.


Komentari
23.12.2010 - isfrustrirana
joooj daj ne želim slušat gospodičnu Mlijeko za novu...... -.-
22.12.2010 - mali mrav
omg... sad neću sigurno doć kad pjeva Kim -.-
22.12.2010 - .........
jeeeej...zoran mišić!!!!to je to.....
22.12.2010 - vgusrcu
ovo je dobro. kome je do cuganja uplatit će si doček negdje, a ovo će ispast super obiteljski da roditelji nemaju brigu.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife