20.01.2011

Tequila band u Srcu

Ovoga vikenda u Disco clubu Srce očekuje vas živa svirka Tequila banda te Ladies night na kojemu se posebna pažnja ukazuje djevojkama.

Tequila band zabavljat će vas ovoga petka sve do jutarnjih sati sa svojom živom svirkom zabavne glazbe. U pauzama za dj pultom za atmosferu će se pobrinuti DJ Igor, a da se dodatno opustite i ovoga petka sva pića su cijelu noć po cijeni po 10 kuna. Dođite i zabavite se jer je ulaz do jedan sat iza ponoći besplatan.

Subotu nastavljamo uz izbor raznolike, a prvenstveno aktualne, glazbe u večer posvećenoj djevojkama. Cure na ladies night imaju slobodan ulaz do ponoći, a do kada vrijedi i Happy hour sa sniženim cijenama pića. Dobru zabavu i ugodan vikend želi Vam Disco club Srce!

sponzorirani članak


Komentari
20.01.2011 - .........
jel ovaj tequila band-harmonika na najjače?ili?ako netko zna.....s obzirom na to koliko su poznati izvođači:-)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife