02.06.2009

Tamburaši Udaraju Rock


Dvorana Gorica jučer je bila premala da primi sve goste koji su željeli vidjeti izvedbe T.U.R. orkestra. To ipak nije omelo neke da koncert i odstoje i tako uživaju u rock izvedbama ovih tamburaša.

Većinom mlađa publika imala je priliku dva sata uživati u obradama Red Hot Chilli Peppersa, Iron Maidena, Nightwisha, Rammsteina, REM-a i mnogih drugih. Sveukupno "odtamburali" su 22 izvedbe koje je publika primila s oduševljenjem te stoga i nagradila orkestar brojnim aplauzima.

Na pozornici su im se pridružili i Doris Kušec, Ana Kićin, Ana Delač i Ivan Vidović koji su imali solo izvedbe uz pratnju orkestra.

Tamburaši Udaraju Rock - T.U.R., orkestar je koji broji 12 članova u dobi od 15 do 27 godina. Orkestar djeluje 3 godine, a njegovi članovi ponikli su iz folklornih ansambala. Obradu i aranžman pjesama napravio je Dario Filković koji je i sam član orkestra. Njihov rad naišao je na odličan prijam kod publike pa nas uskoro očekuje i izdavanje CD-a koji se trenutno snima.

Njihove izvedbe možete pogledati na Youtube kanalu ovdje, a naše fotke s koncerta u VGdanas fotogaleriji.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a