21.10.2009

Sve o Maasaiu


Noćni bar Maasai najavljuje da će svoja vrata gostima otvoriti 30. listopada, a što ćete naći iza tih vrata otkrili smo u razgovoru sa vlasnicima kluba.

Prostor


Maasai se nalazi u Gajevoj ulici, do 5 minuta hoda od trga S. Radića. Prostor veličine 250 kvadrata primiti će otprilike isti broj gostiju koji će uživati u interijeru na dva kata uređenom u afričkom stilu. Posebna pažnja vodila se oko ozvučenja koji, uvjeravaju nas, je najbolji u gradu. Maasai će raditi preko dana kao caffe bar, a s dolaskom noći postaje night bar koji radi do 4 ujutro. Za goste je osiguran parking za 50 vozila kojega će čuvati redar. Ulaz se neće naplaćivati, a redari će se pobrinuti da na večernji program ne uđe nitko mlađi od 20 godina!

Program

Maasai kreće sa dva resident Dj-a koji će svaki biti odgovoran za jedan dan vikenda. Jedan od njih dugogodišnji je resident Papaye na Zrću, ali i Piranhe, Gjure i drugih klubova. Glazba će biti raznolika ali s naglaskom na komercijalni house, odnosno rnb i pop kojega je danas već nemoguće razdvojiti od housa. Svakako biti će tu i posebnih programa koje će pratiti i odgovarajuća glazba. Vikend program trebao bi se uskoro proširiti i na četvrtak i nedjelju. Ono što će svakako nećete moći doživjeti je da u Maasai dođete slušati Otvoreni radio jer će za svaki vikend biti osmišljen program. Biti će tako tu go-go plesačica, light show, pića na akciji, tematskih partya ali i gostovanja Dj-a što će se sve znati i do 2 tjedna unaprijed.

Ponuda

Na dva velika šanka uz standardnu ponudu pića, koja će biti jednaka cijenama u vašem kvartovskom kafiću, moći će se naručiti shooteri i kokteli, manji i vrč od litre, koje će pripremati koktel majstori. Preko dana biti će i dnevnih akcija uz kavu za koju ćete moći birati proizvođača, ovisno volite li jaču ili kremastiju kavu.

„Mislimo se istaknuti po tome što smo jedini night bar u Gorici, atraktivnim programima u ugodnom ambijentu, vrhunskim koktel majstorima i svime onime što ste do sada morali tražiti izvan Gorice.“ – poručili su nam vlasnici Maasaia.

Otvorenje

Otvorenje je zakazano za 30. listopada, a upozoravamo da će se u klub toga dana moći ući samo sa pozivnicom. Razlog tome nije što će na otvorenje doći ministri i predsjednici već da se izbjegne gužva.
U subotu 31. listopada ulaz  će biti slobodan, a za goste se priprema Halloween party. Svi koji dođu maskirani dobiti će piće dobrodošlice, a najbolji će kući poći sa nagradom. Glazba rnb i house, znači komercijalno i plesno.

Nakon posjeta Maasaiu i razgovora sa vlasnicima moglo se zaključiti samo da se pri osmišljavaju ovoga kluba mislilo na sve. Ugodan prostor, zanimljiv program, odlično ozvučenje iza kojega stoje pravi Dj-eji što je i jamac dobroj glazbi, dovoljno ekskluzivno a opet pristupačno za goričku publiku. Dovoljan razlog da auto ostavite na parkiralištu i bez brige provedete zabavnu noć u Maasaiu.Najave - Nightlife