07.10.2010

Sutra Jesenski kros za djecu

Sutra, u petak 8.listopada, na Dan Neovisnosti održat će se tradicionalni 9.Jesenski kros osnovnih škola i dječjih vrtića.

Organizator Maraton klub Velika Gorica poziva djecu, mališane i njihove roditelje da im se pridruže u Jesenskom krosu i pomognu srušiti prošlogodišnji rekord kada je sudjelovalo točno 502 mladih trkača.

Jesenski kros se održava na livadi kod Srednjoškolskog centra, a organizator je osigurao nagrade i pehare za najbolje trkače kao i majce za prvih 30 u svakoj skupini.

A skupine su podjeljene prema uzrastu pa učenici do 4. razreda trče 750 m, a stariji do 8. razreda trče 1500 metara. Najmlađi do 2 godine trče, hodaju i puzaju stazu od 25 metara, za djecu od 3 do 4 godine staza je 100 metara dok dječaci i djevojčice s 5 i 6 godina trče 250 metara.

Okupljanje sudionika kreće u 9 sati, prva trka kreće u 11 sati, a proglašenje pobjednika je u 14 sati. Dan će biti sunčan s temperaturom do 15 stupnjeva Celzijevih i time odličan za provest dan s djecom na svježem zraku.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO