23.10.2010

Sutra Gastro

Tjedan gastronomske ponude sutra ima svoju veliku završnicu manifestacijom Gastro Turopolja gdje će svoja kulinarska umijeća i dosege prezentirati velikogorički restorani i slastičari te tradicionalno gosti s Korčule i Lastova.

Sve to moći ćete vidjeti u predvorju Srednjoškolskog centra, a izdvojite li 100 kuna za ulaznicu na zatvaranju programa i obilno blagovati ponuđena jela. Ulaznice se mogu kupiti u uredu Turističke zajednice u Kurilovečkoj 2, a novac od prodanih ulaznica će biti uplaćen za pomoć poplavljenim područjima.

Gastro Turopolja kroz cijeli dan nudi kulturno zabavni program u kojem će se predstaviti Velikogoričke mažuretkinje, niz kulturno umjetničkih društava i zborova, te Tamburaški sastav Harmonija i Boris Čiro Gašparac.

Od 12 sati navratite na Turopoljski nedjeljni ručak s ponudom jela s roštilja, kotlovine i drugih tradicionalnih jela, od 15 sati otvorit će se ulaz za razgledavanje Gastro izložbe i upoznavanje s velikogoričkim restoranima, a oni s ulaznicama od 17 sati doći će na degustaciju jela. Kako je bilo prošle godine pogledajte u našoj fotogaleriji. Dobar tek!


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati