07.10.2009

Sutra Dan neovisnosti


Danom neovisnosti obilježava se dan kada je Hrvatski sabor donio Odluku o raskidu državnopravnih sveza s ostalim republikama i pokrajinama SFRJ. Sabor je pritom utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji.

Izaslanici Grada Velike Gorice predvođeni gradonačelnikom povodom Dana neovisnosti položiti će vijence na Spomenik palim hrvatskim braniteljima ispred gradskog groblja, polaganje vijenaca je u 9 sati ujutro.

Sutra će se i održati 8. Jesenski kros za djecu predškolske i školske dobi, pa možete s klincima rekreativno provesti prijepodne.

Neradni dan svakako će obradovati sve one koji sutra neće morati krenuti na posao, s obzirom da možete duže odspavati za danas su i neki ugostitelji pripremili posebne programe. Tako će u Disko klubu Srce biti tulum sa happy hour-om, glazbu po željama pušta tradicionalno DJ Igor, a kažu da će biti glazba stoga biti i raznolika - za svakoga ponešto. Klub 100 danas će ispuniti zvukovi domaćeg i stranog pop i rocka kojega će zasvirati dobro poznati nam Acoustic band Retrodukcija. Cabana bar priprema meksičku večer pa poziva sve da nataknu sobrero na glavu i dođu na Coronu za 18 kn.Komentari
09.10.2009 - za cabanu ne :) tam je redovno 25 ...
burp
08.10.2009 - juraja
drito, kaj nije to redovna cijena u ostalim birtijama?!
07.10.2009 - broke_mofo
kak ovo zvuci na coronu za 18 kn :) koda je deset
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.