10.07.2010

Susret zahvale Karlovcu

U srijedu, 14. srpnja, u 11 sati, gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić organizira prijam, kojim će zahvaliti institucijama Grada Karlovca na brizi i pomoći prilikom prometne nesreće u kojoj su stradala djeca OŠ Jurja Habdelića.

Na susretu će uz gradonačelnika i njegove zamjenike biti nazočan i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, a svoj dolazak potvrdili su i vodeći ljudi Karlovačke županije, Grada Karlovca, Opće bolnice Karlovac.


Ovom prilikom, osim izraza zahvale gradonačelnici dvaju gradova otvorit će i novo poglavlje zajedničke suradnje Grada Velike Gorice i Grada Karlovca - poručuju iz Gradske uprave.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati