02.03.2011

Suradnja u zajednici – dobit za djecu i mlade

"Suradnja u zajednici – dobit za djecu i mlade" naziv je predavanja koje će održati doc.dr.sc. Valentina Kranželić s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u okviru programa Matičinog četvrtka dana 3.ožujka 2011. u 19 sati u Muzeju Turopolja

Problematika odrastanja djece i mladih je izuzetno važna tema za djecu i mlade, za roditelje i za cijelu zajednicu. Djeca bi trebala odrastati u zdravom, sigurnom i pozitivnom okruženju, a zato je potrebna suradnja svih koji se na posredan i/ili neposredan načun bave djecom i mladima.

- Budući da je docentica Kranželić naša dugogodišnja suradnica čije je stručno i znanstveno područje rada vezano uz problematiku odrastanja djece i mladih, bit će zanimljivo čuti zašto je važna suradnja stručnjaka u zajednici i što ta suradnja podrazumijeva kako bi postala dobit za djecu i mlade - poziva stručna suradnica Grada za djecu i mlade Arijana Mataga Tintar.

Na predavanju će se pokušati odgovoriti na pitanja kakve su zajednice koje brinu o djeci i mladima, koji je ljudske i programske resurse potrebno uključiti u partnerstvo u zajednici, što o tome kaže prevencijska znanost čiji je cilj smanjiti probleme u ponašanju djece i mladih, zašto je važna suradnja stručnjaka u zajednici i što ta suradnja podrazumijeva kako bi postala dobit za djecu i mlade.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati