04.06.2010

Sunčan vikend

Tmurni i kišoviti, te nadasve dosadni oblaci koji su obilježili vrijeme cijeli ovaj tjedan sutra će napokon napustiti naše krajeve i podariti nam sunčani vikend. Meteorolozi su ovoga puta suglasni, očekuje nas puno sunca i temperature oko 25 stupnja omiljene nam Celzijeve ljestvice.

I cijeli slijedeći tjedan obilježit će još toplije vrijeme, a mogućnost za kratkotrajnim pogoršanjem vremena ostavljena je za sredinu tjedna. Stoga u narednih tjedan dana očekujte, baš kako studenti tokom ispitnih rokova najviše vole, vrlo sunčano i primamljivo vrijeme za provođenje slobodnog vremena na otvorenom.

trodnevna prognoza za Zagreb


Komentari
04.06.2010 - ivan
Ajmo sad do 9. mjeseca na 25+, dosta kiše...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati