27.04.2010

Studentska večer


Znate li da u Velikoj Gorici živi najmanje 1300 studenata?! Otprilike toliko ih svake godine zatraži VG-ZG studentski pokaz. Vikendom se kroz dnevne, bolje rečeno noćne, migracije ponovno presele u studentska središta (čitaj: Zagreb) te se stoga pojavila potreba za velikogoričkom Studentskom večeri srijedom!

I zato kako bi bolje povezali studente, potaknuli razmjenivanje skripti i potaknuli studentsko umrežavanje Orange bar je odlučio sredinu tjedna posvetiti ovoj, gospodarskom krizom ugroženoj, populaciji i organizirati srijedom Studentsku večer!

Da vam razgovori budu elokventniji i sadržajniji uvedena je politika "sva cuga po 9 kuna" što će zasigurno pomoći stvaranju novih ideja i studentskih inicijativa. Za ugođaj će se pobrinuti dj s listom poznatih nam pop i rock skladbi pa vjerujemo da će uz veselu atmosferu druženje biti ugodnije.

Stoga, vidimo se u srijedu u Orange baru na "sve po 9 kuna" studentskoj večeri!

P.S. Na šanku nije potrebno predočiti index za potvrdu svojih studentskih prava :)Komentari
28.04.2010 - vanilla_kok
predočiti index i pokaz! :) inace nista od jeftine cuge... :p
28.04.2010 - Bambo_ocha
Mozda zaluta i koj-i/-a prof. pa se nesta i polozi usput :p
28.04.2010 - nj
.
27.04.2010 - cool232
haha ja sam već godinama i planiram još dugoo dugooo :)
27.04.2010 - Bambo_ocha
Super! Bit cu studos svake srijede :D
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati