21.02.2010

Stresite stres


Centar za djecu, mlade i obitelj organizira besplatnu radionicu pod vodstvom dipl. soc. Iva Bačurin na kojoj se može ovladati tehnikama za kontrolu stresa. Upisi traju do 12. ožujka.


Grupa „Stresite stres“ namijenjena je svim zainteresiranim odraslima koji žele proučiti stres i njegove učinke, osvijestiti vlastite izvore stresa i reakcije na stres te strategije nošenja sa stresom. Članovi grupe upoznati će i isprobati neke tehnike i metode smanjivanja stresa.


Program se odvija u maloj grupi kroz 8 susreta u trajanju od 2 sata jednom tjedno, ponedjeljkom od 18.30 do 20.30 sati. Potrebno je ranije rezervirati svoje mjesto u grupi.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura