03.02.2011

Stiže zatopljenje

Zima će ovoga vikenda konačno malo popustiti i omogućiti nam da bez polarne opreme prošećemo gradom. Prognostičari najavljuju sunčani vikend s temperaturama iznad 10 stupnjeva.

Još sutra biti će hladno s temperaturama do 2 stupnja, kao i danas, dok bi u subotu uz sunčano vrijeme temperature trebale doseći 8, a u nedjelju i preko 10 stupnjeva. Oblaci će se razići i davati dodatni osjet topline pa očekujemo porast prometa dječjih kolica na gradskim ulicama.

Kako će zatopljenje biti kratkoga trajanja vikend će biti prilika za prošetati na svježem zraku. Početkom tjedna temperature će ponovno padati, ali trebale bi se zadržati još jedno vrijeme iznad nule. Proljeće je ipak još daleko.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura