31.12.2009

Stiže Nova


Evo bliži nam se još jedna Nova godina.  Imate li isplanirani izlazak ili ostajete kod kuće nadamo se da ćete se dobro provesti i veseli ući u novih 365 dana 2010. godine.


Za one koji će večer provesti na Radićevom trgu, ekipu će na noge dizati Zakon Šutnje, Ćiro Gašparac i Maja Šuput, a čeka Vas i besplatni šampanjac u ponoć. S obzirom na vremensku prognozu nikome neće biti hladno pošto je vani, iako oblačno, solidnih 13, dok ćete ponoć dočekati  na 11 stupnjeva celzijevih.


Da Vam ni kod kuće ne bude dosadno pobrinula se i ekipa s televizije pa će Vas tako na HRT-u s početkom od  20 sati zabavljati Novogodišnji cirkus, Gala mariachi "Los caballeros", dokumentarni film Kad Miki kaže da se boji te Oprezno s anđelom. Na drugom programu možete pogledati Pirate s kariba 2, Batmana: početak, Planet terora i legendarnu 2001. Odiseju u svemiru dok Vas na Novoj i RTL očekuju Posljednja legija, Ace Ventura, Grand Canyon, Neporažen, Majka te Posljednji zvjezdani borac.  


Za one koji nemaju kartu za ulaz u neki od goričkih birceva, a 11 stupnjeva im je ipak premalo za izlazak na trg ; caffe bar Liquid (Zvonimirova 9) radi cijelu noć, a upad je ravno 0 hrvatskih novaca.


Gdje god se našli i s kim god bili; ekipa Vgdanas portala želi Vam dobar provod i sretnu Novu godinu.

 

mpKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati