20.10.2010

Stipendije Grada za studente i srednjoškolce

Grad Velika Gorica i ove će godine dodijeliti 50 stipendija za učenike i studente preko natječaja koji je upravo raspisan. Trideset stipendija namjenjeno je učenicima i studentima prema ostvarenom uspjehu, a dvadeset stipendija dodjelite će se prema kriteriju socijalnog statusa.

Stipendije su namjenjene učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola te studentima druge i viših godina, osim apsolvenata, a kandidati moraju imati prebivalište u V.Gorici najmanje posljednjih 5 godina.

Za stipendije prema uspjehu prosjek ocjena u posljednje dvije školske i akademske godine mora biti veći od 4.5, a za stipendije prema socijalnom statusu prosjek ocjena učenika ne smije biti manji od 3.8 dok studentima je dovoljan prosjek ocjena 3.5.

Stipendije se isplaćuju tijekom cijele godine te za učenike iznose 500 kuna mjesečno odnosno 1000 kuna za studente. Kandidati svoje prijave moraju predati do 4.studenog.

Sve informacije o uvjetima natječaja, potrebnoj dokumentaciji i adresom za prijavu možete pronaći na službenim stranicama Grada Velike Gorice.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati