25.08.2009

Stipendije Grada


Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za učenike prvih razreda srednjih škola koji se školuju za propisana deficitarna zanimanja.

Ovim programom stipendiranja deficitarnih zanimanja, kao što su bravar, elektromehaničar, kuhar, stolar i drugi, pomaže se razvoju obrtništva u Velikoj Gorici. Dodijeliti će se 30 stipendija u iznosu od 500 kn mjesečno, a prijavljeni kandidati će se rangirati prema prosjeku ocjena 7. i 8. razreda osnovne škole.

Stipendija se daje učenicima trogodišnjih programa sa prebivalištem u Velikoj Gorici, a ukoliko učenik ne uspije završiti razred stipendiju će morati vratiti. Po uspješnom završetku razreda stipendija se automatski produžuje i za slijedeću godinu.

Dokumentacija, koju možete preuzeti na službenim internetskim stranicama Grada, se prima do 30. rujna 2009. Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i poljoprivredu i na telefon 01/6269-949.
Deficitarna zanimanja za koja se može dobiti stipendija:

Alatničar, autoelektričar,automehaničar, autolimar, bravar, dimnjačar, elektroinstalater, elektromehaničar, instalater grijanja i klimatizacije, kemijski čistač, keramičar, konobar, kozmetičar, krojač, kuhar, limar, mesar, pediker, pekar, plinoinstalater, pomoćni instalater grijanja i klimatizacije, pomoćni kuhar i slastičar, slastičar, soboslikar i ličilac, staklar, stolar, strojobravar, tapetar, tesar, tokar, vodoinstalater, vrtlar, zidar, zlatar.


Dokumentacija potrebna za prijavu na natječaj:

Obrazac Prijava na natječaj za dodjelu stipendije za deficitarna zanimanja,
Izjava o članovima zajedničkog obiteljskog domaćinstva, potvrda o upisu u prvi razred za školsku godinu 2009/2010, svjedodžbe  7. i 8. razreda (preslika), domovnica (preslika) – original na uvid, potvrda o prebivalištu izdana u MUP-u.
(Prva dva dokumenta može se preuzeti na internetskim stranicama grada ili u Uredu za gospodarstvo i poljoprivredu)Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati