17.03.2011

St. Patrick Day

Klub 100 u četvrtak, dakle večeras, sprema se St. Patrick's Day slušaonicu od 20 sati sa slobodnim ulazom u klub.

Irski nacionalni blagdan na koji se slavi Sveti Patrik stekao je zaljubljenike i na našim prostorima pa na ovaj dan može se vidjeti i pokojeg Hrvata u suknji. Uz tradicinalne zelene boje, znatnije količine piva i veselu irsku glazbu ovaj dan slavi se diljem svijeta. Sam sveti Patrik, inače rodom iz Škotske, donije je kršćanstvo u Irsku, a vjeruje se da je odande protjerao zmije jer ta životinja tamo uopće ne obitava.

Proslavi sv.Patrika možete se pridružiti tako večeras i u Klubu 100 uz pivo Leffe i Irish whiskey Jameson koji su samo danas za jednu novčanicu s likom Jurja Dobrile.


Komentari
17.03.2011 - ??
Kaj je to Ajriš
17.03.2011 - O'Connor
Ma kakva stotka kad je svirka u Ajrišu!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife