28.08.2009

Srednjoškolci u razmjeni udžbenika


Učenici ekonomske, gimnazije i strukovne škole u Velikoj Gorici u posljednja dva dana u holu srednjoškolskog centra razmjenjivali su rabljene udžbenike. Ovom akcijom u organizaciji triju škola željelo se omogućiti učenicima da povoljnije dođu do potrebnih udžbenika. Tako je kroz četvrtak i petak holom škole prošlo stotinjak učenika i roditelja, a mnogi od njih su od jutra čekali da se škola otvori.

Prema riječima ravnateljice Gimnazije, mr.sc. Brankice Žugaj, u akciji je sudjelovalo oko polovina učenika Gimnazije i interes za rabljenim knjigama je velik pa je akcija u svakom slučaju uspješna.

"Bude li interesa, u prvom tjednu nastave akcija će se ponoviti" - rekla nam je ravnateljica Gimnazije.
Neki su kupovali, drugi prodavali, a bilo je i onih koji su knjige darovali


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.