24.11.2010

Srce slavi rođendan

Disco club Srce ovoga će vikenda proslaviti svoj rođendan, a u rođendanskom vikendu pripremili su večer uz živu glazbu Zakona šutnje te večer posvećenu djevojkama.

U petak će se za dobru rođendansku atmosferu pobrinuti grupa Zakon šutnje poznata po svojim energičnim nastupima. Uvijek veselu ekipu iz benda trebat će popratit backvokalima, a da vam grla ne ostanu suha i ovaj petak sva pića su cijelu noć po cijeni od 10 kuna.

U trenucima predaha za dj pultom naći će se DJ Igor s izborom najbolje domaće i strane glazbe. Za sve posjetitelje ulaz je slobodan do 1 sat iza ponoći.

Rođendanski vikend s programom "Ladies night" se nastavlja u subotu u noći posvećenoj djevojkama. Osim slobodnog ulaza za cure do ponoći vrijedi i happy hour. Uz juice votka party atmosferu će dodatno podgrijati DJ Igor s izborom najbolje domaće i strane glazbe, a hostese će se pobrinuti da kući ne pođete praznih ruku.

Dobru Vam zabavu i sretan rođendan Disco clubu Srce želi VGdanas portal.

srcevikend3.jpg

Sponzorirani članak


Komentari
25.11.2010 - I da i ne
Da napokon normalna muzika i u stotki i hip ima jebeni program ali gle nema ljudi
25.11.2010 - xy
klinci, klinci
25.11.2010 - vgusrcu
godinama smo kukali kak u gorici nemamo kam izać jer se sve zatvara u 12, a sad kad imamo - 100, srce, cbn i hyp kaj rade do jutra nitko tamo više ne zalazi. za drugo niti nismo nego da idemo u zagreb, jer kužim tam je sve bolje - jer je u zagrebu.
25.11.2010 - Mariovg
pa srce je već godinama usmjeren na djecu od 15 godina koji jedva imaju za ulaz od, i ostali nisu ništa bolji jer je zabava na niskom nivou, pogotovo ova cabanja koja je se počela isfuravat sa naplatom ulaza
25.11.2010 - jamesbond
mozda ti je zagreb na 5 minuta ako zivis mozda u velikom polju ili buzinu !a iz vg do zga doci za 5 minuta i zabaviti se je tipa di ? benzinska u buzinu ili ?
24.11.2010 - I da i ne
Pa kaj nisu svatili jos po tim gorickim klubovima i diskacima da nezelimo izlaziti na ta sugava mjesta u vg kad nam je zagreb na pet min s pet puta boljim programom a i sta cu u gorici u petak kad u srcu nema nikoga zatvara u pola 2 u cabanji 10ljudi ko i u stotki a u hiperionu 6
24.11.2010 - urednik
Bit će naš fotograf tamo pa ćemo slijedeći dan saznati kako je bilo!
24.11.2010 - I da i ne
Vec vidim da ce opet srce u petak biti zatvoreno u pola 2hahaha
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife