27.02.2010

Sportski dan u Kumičiću


Kako bi prigodno proslavili preuređenje školske dvorane Osnovna škola Eugena Kumičića organizirala je u subotu sportski dan za svoje učenike i njihove roditelje te nastavnike.

Već u 9 sati ujutro započele su prve utakmice u graničaru i odbojci, a na sportskom borilištu snage su odmjerile i ekipe roditelja protiv nastavnika škole.

Najzanimljivija utakmica pak je bila ona između ekipe Grada predvođene gradonačelnikom protiv Perice Meštrovića i njegovih kolega iz petog razreda. Peričina ekipa, baš kako je mali genijalac i najavljivao, razbila je odrasle, „provjerene“ nogometne mahere rezultatom 3:2. Golmani obje ekipe dobro su odradili posao, a zamjenik gradonačelnika Stjepan Kos ulagao je velike napore kako bi zaštitio mrežu gradonačelnikove ekipe, no, ipak je primio i treći, presudan gol.

kumicicnogomet.jpg

 – Stvarno su nas razbili, bili si jači, bolje pripremljeni. Čestitam na pobjedi i pozivam Pericu na revanš kad se mi bolje fizički pripremimo – rekao je gradonačelnik Barišić kojem je ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Snježana Dražić Pavić odmah ponudila korištenje školske teretane, ali uz napomenu kako ova Peričina pobjeda zaslužuje donaciju jedne garniture dresova za školu.

Spomenimo na kraju da je ovim današnjim utakmicama i službeno otvorena školska sportska dvorana, koju je na inicijativu ravnateljice i košarkaškog kluba Gorica uredio Grad uz pomoć sponzora poput Mladena Galekovića koji je donirao kompletan parket za dvoranu.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati