Novosti Sport Događanja

Županija nagradila Ines Grdenić

10.04.2018. / Redakcija

U Zagrebačkoj županiji održan je svečani prijem za velikogoričku karatašicu Ines Grednić. Povodom osvajanja medalje na ovogodišnjem Europskom prvenstvu održanom od 2. do 4. veljače u ruskom Sočiju karatašicu je primio i prigodno nagradio zamjenik župana Hrvoje Frankić.

Devetnaestogodišnja Ines brončanu medalju osvojila je na Europskom prvenstvu za mlađe seniorke U21 u kategoriji do 50 kilograma. Najtrofejnije je karatašica Karate kluba Velika Gorica, a od 2009. godine titulu najbolje s prvenstva Hrvatske osvojila je sedam puta.

-Karate treniram već 11 godina tako da je iza mene jako puno rada i truda. Sada sam već u pripremama za Svjetski kamp koji će se održati u lipnju u Umagu, a naravno pripremam se i za sljedeće Europsko prvenstvo- rekla je Ines Grdenić poručivši mladim sportašima da ne odustaju već da nastave trenirati jer onda ni rezultat neće izostati.

-Zagrebačka županija doprinosi uspjehu svojih sportaša prvenstveno kroz županijsku Zajednicu sportskih udruga i saveza za koju je ove godine osigurano 6,8 milijuna kuna te kroz izgradnju sportskih objekata čime im se pruža adekvatan prostor za treniranje-rekao je Frankić.

Prijemu su nazočili ispred Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije predsjednik Vladimir Bregović i tajnik Mario Makarun, trener Goran Živković te tajnik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, a ispred UO za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu pročelnica Mirela Katalenac.

Zagrebačka županija karatašicu je nagradila sportskom opremom.

(Foto: Zagrebačka županija)

Podijeli