Novosti Sport Događanja

ŽRK Udarnik poziva djevojčice u školu rukometa

15.05.2018. / Damir Žbulj

Velikogorički ŽRK Udarnik ove sezone je ostvario povijesni uspjeh za ženski rukomet u našem gradu! Pod vodstvom trenera Josipa Mesnika mlađe kadetkinje (2002./03.) izborile su završnicu prvenstva Hrvatske u Umagu gdje su stigle do četvrtfinala, dok su seniorke ostvarile najbolji rezultat u povijesti natjecanja u 2. HRL Zapad, završivši na šestoj poziciji ljestvice.

Druga seniorska ekipa natječe su 3. HRL - Središte, a u klubu djeluju još selekcije djevojčica rođenih 2004./2005., 2006./2007., 2008./2009. te one najmlađe 2010./2011.

"Od ponovnog formiranja kluba 2013. godine, do danas, uspjeli smo postati jedan od prepoznatljivih kolektiva u Gradu po dobrom radu, masovnosti djevojčica i odličnim rezultatima. Prepoznati smo kao pozitivan primjer te se rezultati dobrog rada polako vide," poručili su iz Udarnika te posebno istaknuli:


"Davno smo odlučili, a smatramo da smo donijeli dobru odluku, biti klub koji neće roditeljima koji žele svom djetetu omogućiti bavljenje sportom, biti financijska prepreka pa se trudimo sudjelovati na velikom broju turnira, ali u bližem okruženju kako bi svako dijete moglo nastupati bez prevelikog financijskog troška, dok se kod starijih uzrasta trudimo što veći dio troškova pokriti sponzorima. S obzirom na veliki broj dvoranskih udruga, a mali broj dvorana za rad, smatramo da u tim okolnostima imamo dobre uvjete za rad s djevojčicama. Mlađi uzrasti treniraju tri puta tjedno u terminima primjerenim za njihovu dob (najmlađe od 18.30, one starije od 19.30 sati).

"Ovom prilikom, pozivamo sve zainteresirane roditelje koji bi voljeli da im se dijete počne baviti kolektivnim sportom, da nam se pridruže!"

Članarine za prvi mjesec treniranja nema pa bez obaveze možete doći na trening i vidjeti je li rukomet pravi sport za vaše dijete.

Dobrodošle su djevojčice od 7 do 14 godina (2011-2004.godište).

Sve dodatne informacije: 098 47 11 30 (Martina), ili na adresu elektronske pošte zrkudarnik@yahoo.com

Podijeli