°C 2

Za Lorenu na pikado turniru prikupljeno više od dvije tisuće kuna

13.05.2019.

Damir Žbulj

Ušli smo u tjedan Humanitarke, jednog od najvažnijih društvenih, sportskih i humanitarnih projekata u našem gradu.

Ovogodišnje izdanje, koje je posvećeno prikupljanju sredstava za liječenje Lorene Rinčić, započelo je u Chill Caffeu, humanitarnim pikado turnirom.

-->> Humanitarka #6 za Lorenu: Goričani podižu ljestvicu

Domaćin je bio pikado klub Chill caffe Allianz te Ivano Kruša Čučo i Marijo Hmelina, za Lorenu je prikupljeno velikih 2310 kuna, a ostat će zabilježeno i kako je titulu najboljeg na turniru i veliki trofej osvojio Zdravko Vučković Vuki.

"Hvala svima koji su nastupali na pikado turniru, hvala svima koji ste podržali ovu priču i družili se s nama ovu večer! Hvala Vam. Zahvaljujemo domaćinima na odlično organiziranom turniru, bilo je ovo super druženje kao uvod u ono najbolje iduće subote na Betoncu," poručili su Goričani.

Humanitarni malonogometni turnir igra se na Betoncu u Cvjetnom naselju u subotu 18. svibnja, od ranih jutarnjih sati, a izvlačenje parova bit će u četvrtak od 20 sati u VG Sport Caffeu.

Za Lorenu donacije možete uplatiti i na izdvojeni račun:

Goričani Humanitarka - (napomena) za Lorenu Rinčić:
IBAN: HR0224840081502011654
SWIFT: RZBHHR2X

MAJICE I ZASTAVICE HUMANITARKA 2019

Goričani su i ove godine za vas pripremili službene majice ovogodišnje Humanitarke 2019, a novost su i prigodne zastavice.

Za donaciju od 50 kuna na poklon dobijete majicu, a za donaciju od 20 kn zastavicu Goričani Humanitarka.

Sva prikupljena sredstva idu isključivo u fond za Lorenu!

Majice možete uzeti u CB Scotch, VG Sport Caffe, Caffe baru Alkar te Chill Caffeu.

Na tradicionalnom nogometnom turniru na Betoncu u Cvjetnom naselju prijavljene su 32 ekipe, a među njima su i Futsal Dinamo te momčad CB Passage - VG Danas.