Novosti Sport Događanja

Za kraj sezone trening na pijesku

12.06.2017. / Sportska redakcija

Članovi Škole odbojke Gorica jučer su imali završno druženje kojim su spustili zastor na još jednu sezonu. Umjesto klasičnog treninga u dvorani, ovoga puta u zajedničkoj sinergiji s Klubom odbojke na pijesku Tur trening je održan na otvorenom, na pijesku.

„Otvoreni trening na otvorenom“ kako je nazvano posljednje ovosezonsko druženje prošlo je u veseloj i opuštenoj atmosferi. Dok se djeca s odbojkaškom loptom uživala na pijesku, roditelji su u hladovini sve promatrali sa smiješkom i zadovoljstvom. Svi polaznici ovom su prilikom nagrađeni i zahvalnicama koje su im uručile trenerice Diana Breko i Katarina Ćosić.

-Djeca su s pijeskom oduševljena jer im je to novi izazov. Iako se odbojka na pijesku razlikuje od one na parketu djecu uživaju, a to nam je bilo najvažnije- rekla je Katarina Ćosić.

Cijela priča oko Škole odbojka Gorica pokrenuta je prije četiri godine te danas pod budnim okom šest trenera (Katarina Ćosić, Diana Breko, Zrinka Petrović, Jurica Antić, Diana Prevolnik, Nina Humić) trenira stotinu djece koja s novim treninzima započinju početkom nove školske godine.

Galerija slika

Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku Za kraj sezone trening na pijesku

Podijeli