Novosti Sport Događanja

Vučić: U Zadru se moramo pokazati u što boljem izdanju

11.02.2020. / Damir Žbulj

Drugi uzastopni poraz košarkaša Gorice sigurno je upalio alarm za uzbunu i na završnicu Kupa Kreše Ćosića momčad Josipa Sesara odlazi maksimalno motivirana.

-->> Novi poraz košarkaša prije završnice Kupa u Zadru

U srijedu od 15.30 sati na Višnjiku protiv Hermes Analitice trebat će se pokazati u najboljem izdanju, kako bi se za početak ponovio prošlogodišnji povijesni uspjeh i plasman u polufinale.

Fenjeraš HT Premijer lige, koji je ove sezone u domaćem prvenstvu u 19 utakmica upisao 17 poraza, idealan je suparnik za povratak na pobjedničke staze.

Nakon toga može se tek početi razmišljati o borbi za finale protiv boljeg iz dvoboja Cibone i Šibenke.

Na gubitak bodova od Adria Oil Škrljeva osvrnuo se Ivan Vučić, koji je u prošlom nastupu upisao sedam poena i četiri skoka: "Bila je to iznimno teška utakmica, borbena, čvrsta. Nismo se snašli najbolje kako smo trebali i nažalost novi poraz je tu. Pred nama je Kup, moramo sada skupiti glave i u Zadru se pokazati u što boljem izdanju."

Trener Sesar sigurno je dobro analizirao posljednje dvije utakmice i nada se kako će u Zadru njegova ekipa izgledati puno bolje.

"Dobro su se pripremili, odigrali su čvrsto i nisu nam dali da se razmašemo, nisu nam dali da se razigramo i cijelo vrijeme smo lovili taj zaostatak. Čestitam im na pobjedi."

"Imali smo jednu polukontru kod minus jedan, tri minute prije kraja. Naš najbolji šuter Majcunić bio je otvorenoj poziciji, ali nije dobio loptu..."

"Mislim kako se tu prelomila utakmica i nažalost se više nismo uspjeli vratiti. Ispred nas je Kup Kreše Ćosića u Zadru, pripremit ćemo se za Hermes Analiticu i pokušat ćemo se vratiti na najbolji mogući način," poručio je Sesar.

Četvrtfinalni dan u srijedu od 13 sati otvaraju GKK Šibenka i Cibona, od 18 sati na parket izlaze Split i Pula, dok je od 20.30 sati na rasporedu gradski okršaj domaćina Zadra i Sonik Puntamike.

Ako svlada Hermes Analiticu, što bi prema svemu viđenom ove sezone trebalo biti sasvim izgledno, KK Gorica bi svoje polufinale igrala u četvrtak od 18 sati.

Veliko finale ovogodišnjeg izdanja Hrvatskog košarkaškog kupa Krešimir Ćosić igra se u subotu 15. veljače od 17.30 sati.

Podijeli