Novosti Sport Događanja

Vodeća Opatija slavila u Kurilovcu

30.04.2018. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca u posljednja tri kola nisu osjetili slast pobjede. Dvostruki gostujući program kod Vrapča i Maksimira zaokružili su osvajanjem jednog boda na Oboju gdje su s Maksimirom odigrali 1:1. Povratak u Kurilovec nakon dva tjedna obilježen je porazom od vodeće Opatije koja je slavila s 4:2.

Po Kurilovčane nije loše krenulo jer su već u trećoj minuti poveli preko Ivana Horvata, No Viktor Svetić, Aleksandar Šolić i Toni Rudan do 41. minute osiguravaju Opatiji prednost od 3:1 koju je tik pred odlazak na odmor smanjio Kristijan Brčić. Konačnih 2:4 u 72. minuti postavio je Antonio Pejanović.

Pobjedom je Opatija zadržala vodeću poziciju s bodom prednost pred Vinogradarom koji je u Mladini bio siguran u susretu protiv Španskog kojeg su porazili s 5:0. Udarnik je ostao na četvrtoj poziciji, dok je trećeplasirana Dubrava Tim kabel bez poteškoća prošla kroz Dugo Selo gdje je upisala pobjedu od 3:0.

U ostalim susretima igrali su; Vrapče-Maksimir 3:1, HAŠK-Krk 3:0, Segesta-Trnje 2:0, Zagreb-Zagorec 1:2, Jadran Poreč-Pazinka 0:0, te Vrbovec-Rudar 5:0.

Podijeli