Novosti Sport Događanja

Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice

09.06.2018. / Sportska redakcija

Rukometaši Gorice prije deset dana utakmicom u Zagrebu protiv Metalca završili su još jednu premijerligašku sezonu. Osnovni cilj je ispunjen, te će Goričani i naredne sezone igrati u najvišem rangu hrvatskog rukometa. Što se tiče nadolazeće sezone rezultatska ljestvica podignuta je na nešto višu razinu, te se od igrača očekuje ulazak u Ligu za prvaka. Istaknuo je to na jučerašnjoj Skupštini kluba predsjednik Neven Karas.

-Kako bi se to moglo i ostvariti potrebna su nam neka pojačanja na određenim pozicijama- zaključio je predsjednik istaknuvši kako je europski iskorak kluba najveći domet goričkog momčadskog sporta u dosadašnjoj povijesti.

Sama Skupština nije donijela neke bitnije novosti. Klub se i dalje rukovodi onom; pokri se onime što imaš, a to je potvrdilo i financijsko izvješće za proteklu, ali i za nadolazeću godinu. Što se promjena tiče, one su tek kozmetičke prirode, jer klub ponovno uvodi funkciju direktora što će obavljati Vlado Malbašić, dok će određene izmjene pretrpio Nadzorni odbor u kojeg je umjesto Davorina Novaka koji je prešao u Disciplinsku komisiju, ušao zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Službeno će klub sezonu zaključiti ovog vikenda nakon što završi tradicionalni turnir mlađih kategorija „Velika Gorica 2018.“ koji se igra u kategoriji dječaka 2006. godište, mlađih kadeta i dječaka 2004. godište. Ukupno na turniru sudjeluje 18 momčadi.

U konkurenciji 2006. godišta igraju; Gorica, Jamnica, Dinamo, Zaprešić, Petrinja i Dubrava. Sudionici u kategoriji mlađih kadeta su; Pavleki, Zaprešić, Petrinja, Gorica, Mladost i Dramalj, dok u konkurenciji dječaka 2006. godišta nastupaju; Gorica, Pavleki, Petrinja, Dubrava, Zaprešić te Jamnica.

Galerija slika

Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice Vlado Malbašić novi direktor HRK Gorice

Podijeli