Novosti Sport Događanja

[VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada!

16.06.2018. / Damir Žbulj

Bliži se prvi dvoboj Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, naši nogometaši su spremni za okršaj s Nigerijom (21 sat), a spremni su i naši navijači, koji su već 'okupirali' Kalinjingrad te se satima zagrijavaju za dvoboj na tribinama.

S lica mjesta javila nam se naša turopoljska ekspedicija, koja također s nestrpljenjem čeka početak utakmice!

Pjesma se orila cijelim putem, a posebno je vatreno bilo kad su se hrvatski navijači iz svih krajeva svijeta našli na jednom mjestu u maloj ruskoj eksklavi na Baltičkom moru.

Mario i Sanja Lendarić te Helena Luter i Nikola Borković vjerni su navijači Vatrenih, kojima ovo nije prvo veliko natjecanja s hrvatskom nogometnom reprezentacijom...

Vatrogasac Lendarić brzo je dogovorio i suradnju s ruskim kolegama...

Uz Hrvatsku su u Kalinjingradu i Mario Golubić, Dominik Mršić, Danijel Miloš i Ivica Bermanac, a nadamo se kako će i naš Okujac Marcelo Brozović dobiti priliku izbornika Dalića i ostaviti dubok trag na ovom Svjetskom prvenstvu!

Galerija slika

[VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada! [VIDEO/FOTO] Turopolje do Kalinjingrada!

Podijeli