Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Šroler dvostruki strijelac za svoj novi klub: Zabio i eurogol u Lovrićevom stilu

26.02.2022. / Damir Žbulj

Talentirani velikogorički nogometaš Martin Šroler, koji je ove zime napustio Goricu nezadovoljan minutažom i razočaran što nije dobio pravu priliku, svoju karijeru nastavio je u slovenskom prvoligašu Aluminiju, a u gostovanju kod Celja postigao je i svoja prva dva pogotka...

Martin je u 65. minuti realizirao kazneni udarac za 1:1, a 15-ak minuta prije kraja zabio je fantastičan pogodak za 2:2, međutim, Celje je golom Morozova u finišu došlo do sva tri boda.



Aluminij je i dalje posljednji na ljestvici, ali zaostatak za konkurencijom je zanemariv i s ovakvim Šrolerom imaju se u Kidričevu s pravom nadati boljim rezultatima i u konačnici ostankom u slovenskoj Prvoj ligi.

"Ponosan sam zbog ova dva gola, ali isto mi je žao zbog ekipe. Nisam došao da igram za sebe, došao sam da pomognem ekipi. Primili smo taj treći, ali i prvi i drugi gol, pomalo nesretno Ali, naporno radimo, pokušavamo se izvući iz ove situacije i nadam se kako ćemo uskoro izaći iz zone ispadanja," rekao je nakon utakmice Velikogoričanin na privremenom radu u Sloveniji.

S druge strane, Gorica, u kojoj Martin nije dobio šansu pokazati svoju kvalitetu, upisala je šesti uzastopni poraz, a Lokomotivi, baš kao niti Slaven Belupu u prošlom kolu, nije zabila niti pogodak.

Podijeli