Novosti Sport Događanja

[VIDEO] "Ponosni smo što smo pridonijeli rezultatu hrvatske reprezentacije"

12.02.2019. / Damir Žbulj

Karate klub Velika Gorica vratio se kući nakon još jednog sjajnog nastupa na velikoj međunarodnoj sceni. Ines Grdenić ponovno je osvojila europsku broncu u konkurenciji mlađih seniorki.

Pogledajte kako je izgledala svečana ceremonija podjele medalja i trenutak dok najbolja sportašica Velike Gorice prima svoju zasluženo brončano odličje...

 

"Hrvatska reprezentacija je u Danskoj na Europskom prvenstvu ukupno osvojila tri medalje, od čega dvije bronce u borbama i jedne u katama. Mi smo ponosni da smo jednom medaljom pridonijeli ukupnom rezultatu reprezentacije," istaknuli su iz kluba.

Karate klub Velika Gorica izjednačio je svoj prošlogodišnji uspjeh te je na Europskom prvenstvu imao čak četiri predstavnika, a trener Goran Živković bio je u ulozi izbornika ženske i muške juniorske reprezentacije u borbama.

-->> Fenomenalna Ines osvojila novu europsku medalju!

Uz brončanu Ines u Aalborgu su bili još i Dominik Kučan (kadeti -63kg), Petar Orešković (juniori -61kg) i Igor Vrban (juniori +76kg).

Za velikogoričku ekipu nema odmora, jer slijede redovni treninzi i pripreme za seniorsko prvenstvo Hrvatske, koje je na rasporedu 24. veljače u Zagrebu. 

 

Podijeli