Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Fenomenalni Kahlina i Šroler nakon dramatičnog raspucavanja u finalu Kutije

27.12.2018. / Damir Žbulj

Još jedan spektakularan i dramatičan dvoboj odigrala je ekipa Quattro Leones na Kutiji šibica te je senzacionalno, ali i apsolutno zasluženo, izborila svoje mjesto u finalu ovog najprestižnijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj i okolici.

-->> [VIDEO] Sjajni Kahlina i Šroler na penale izbacili branitelje naslova Kutije

-->> Šroler vodeći strijelac Kutije, Kahlina čuva mrežu od Lovrića

Predvođena fenomenalnim Kristijanom Kahlinom i Martinom Šrolerom, igračima HNK Gorica, u poluzavršnici je bila bolja od favoriziranog BigBang Cammeo Teama, za kojeg je igrao njihov klupski suigrač Martin Maloča.

Quattro Leones je poveo u 18. minuti preko Ivana Mullera i minimalnu prednost čuvao do završnice utakmice.

Kahlina je vrhunski branio tijekom cijelog dvoboja, u 32. minuti zaustavio kazneni udarac Jerka Leke, ali je bivši hrvatski reprezentativac dvije minute kasnije iskoristio rijetku pogrešku suparničke ekipe i majstorski poentirao za izjednačenje. Već u idućoj minuti nesporazum u režiji vratara Kahline i Šrolera spretno kažnjava Dino Bartolucci, za potpuni preokret.

Međutim, ekipa Quattro Leones pokazala je sjajan karakter, nije 'potonula' i u samom finišu dvoboja, dvije minute prije kraja, preko Kristijanovog brata Danijela Kahline dolazi do poravnanja na 2:2, konačnog rezultata koji je odveo utakmicu u dramatično raspucavanje...

Kahlina je gotovo zaustavio udarce Leke, Karamatića i Raca, dok su Dučkić, Šroler i Danijel Kahlina majstorski pronašli put do mreže legendarnog Švigira.

Krenulo se u dodatno raspucavanje, Mario Rac je u prva dva pokušaja poentirao, ali je ga je u trećem Kahlina svojim sjajnim reakcijama 'natjerao' da promaši okvir gola. Martin Šroler je za Quattro Leones preuzeo odgovornost i sva tri puta silovito loptu zakucao pod gredu, za konačnih 8:7 i veliko slavlje ekipe koja je apsolutno osvježenje Kutije i koja je fenomenalne partije na cijelom turniru okrunila ulaskom u veliko finale!

Šroler je i dalje uvjerljivo najbolji strijelac ovogodišnjeg turnira s deset postignutih pogodaka i trebalo bi se dogoditi pravo čudo da ne osvoji zasluženi trofej najboljeg topnika Kutije šibica...

U borbi za trofej, novčanu nagradu od 60 tisuća kuna i nagrade u uslugama veće od 31 tisuću kuna suparnik će im u petak od 18.45 sati u Dvorani II Doma sportova biti CB Dobermann, koji je s 3:0 golovima dvostrukog strijelca Mordeja i Darija Marinovića svladao Dribbling Sport bar-WWin Kladionicu, za koju je nastupa kapetan Gorice Igor Čagalj.

Dvoboj za treće mjesto na rasporedu je u petak od 15.20 sati.

U četvrtak je odigrana i utakmica za treće mjesto veteranskog turnira u kojoj je Auto klub Siget (Ivica Kovčalija, Edin Mujčin, Roy Ferenčina...) s 3:2 svladao Rident.

U petak se od 17.45 sati u veteranskoj završnici sastaju Restorani Gladne oči i Promotionplay, za kojeg nastupa trener Gorice Sergej Jakirović.

 

Podijeli