Novosti Sport Događanja

[VIDEO] EpicBrozo spektakularnim pogotkom otvorio novu sezonu: Scudetto? Možda...

27.08.2019. / Damir Žbulj

'Turopoljski top' iz Okuja, hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović, sjajno je otvorio novu sezonu Serie A sa svojim milanskim Interom.

Zabio je spektakularan pogodak za početnu prednost u 4:0 domaćoj pobjedi nad Lecceom.

Epic Brozo zaradio je i veliki pohvale talijanskih medija, koji su ga proglasili igračem utakmice.

Dolaskom novog trenera, legendarnog Antonija Contea, 26-godišnji Brozović je i dalje centralni vezni igrač Nerazzurra, dobio je i nešto više slobode i mogućnosti kreacije u igri na sredini terena, dok je njegov reprezentativni kolega Ivan Perišić morao napustiti klub te se skrasio kod Nike Kovača u Bayernu.

Marcelu je ovo ukupno 21. pogodak od kada je stigao u Inter iz zagrebačkog Dinama prije više od četiri godine.

"Možda smo u prvih 15-ak minuta previše griješili, ali smo se tada popravili i zabili pogodak. Sretan sam zbog gola, ali najvažnija stvar je pobjeda i činjenica što smo prava ekipa. Vidi se to na terenu, svi radimo ono što trener traži od nas. Borimo se i svi uvijek dajemo 100 posto."

U idućem kolu očekuje ga gostovanje u Cagliariju: "Razmišljamo samo o toj utakmici, no, moram pohvaliti i naše navijače, koji su nas u velikom broju došli bodriti na otvaranju sezone. Možemo li osvojiti Scudetto? Možda da, možda ne...

"Vidjet ćemo što će se dogoditi!"

Našeg srebrnog Vatrenog iz Rusije uskoro očekuje i novo reprezentativno okupljanje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Hrvatska 6. rujna igra u Trnavi kod Slovačke, dok tri dana kasnije gostuje kod Azerbajdžana.

Kvalifikacije za Euro, skupina E:
1. Mađarska 4 3 0 1 6:4 9
2. Slovačka 3 2 0 1 7:2 6
____
3. Hrvatska 3 2 0 1 5:4 6
4. Wales 3 1 0 2 2:3 3
5. Azerbajdžan 3 0 0 3 3:10 0

(Foto: Instagram)

Podijeli