Novosti Sport Događanja

VG sportski vikend

02.03.2018. / Damir Žbulj

Vremenske neprilike i pravi zimski uvjeti odgodili su nastavak drugoligaškog i trećeligaškog nogometnog natjecanja, međutim, to nikako ne znači kako neće biti pravih sportskih uzbuđenja u danima koji su pred nama.

HNK Gorica je u nedjelju trebala igrati utakmicu 20. kola Druge HNL protiv druge momčadi Hajduka, no, susret će se odigrati 10. ožujka u 13 sati, uz izravan prijenos na HNTV-u.

Na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona u pripremnim utakmicama trebali su u subotu gostovati vodeći trećeligaš (Zapad) Vinogradar od 13 sati i druga ekipa Osijeka (15 sati), ali i one su odgođene, kao i dvoboj druge ekipe Gorice protiv Karlovca.

Rukometašice velikogoričkog Udarnika u ponedjeljak od 19.30 sati u SD Srednjih škola igraju dvoboj 15. kola 2. HRL Zapad protiv Rudara iz Labina, koji je drugi na ljestvici.

Nakon važne pobjede nad Umagom rukometaši Gorice će u 16. kolu Premijer lige u subotu 3. ožujka od 19 sati gostovati kod Spačve. Goričani su na ljestvici na sedmom mjestu s 13 osvojenih bodova, šest manje od Vinkovčana, koji su na trećoj poziciji.

ŽRK Gorica svoj susret 18. kola 3. HRL - Središte igra u utorak od 21 sat kod vodeće Rugvice.

Košarkaši Gorice dominiraju drugoligaškim natjecanjem i u 14 dosadašnjih nastupa u Prvoj muškoj ligi nisu upisali poraz! To se ne bi trebalo promijeniti niti nakon subote i gostovanje Goričana u Karlovcu kod KK Šanac, koji je na desetom mjestu sa samo četiri pobjede. Utakmica je na rasporedu od 18 sati.

 

Odbojkašice Azene osigurale su pobjedom u Kostreni ostanak u Prvoj ligi, a do kraja natjecanja očekuju ih još dvije utakmice. Gostovanje u subotu 3. ožujka od 19 sati kod posljednjeg Rockwoola te domaći dvoboj u srijedu 7. ožujka protiv vodećeg Đakova, od 20.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Odbojkašice Velike Gorice u prošlom su nastupu u Đakovu upisale tek svoju prvu pobjedu, a u 15. kolu 1. B Nacionalne odbojkaške lige - Centar u goste im stiže OK Don Bosco, ekipa iz sredine ljestvice. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 14 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Nakon što su u prošlom kolu bili slobodni odbojkaši Gorice u 15. kolu igraju derbi u Daruvaru kod ekipe koja je u 12 nastupa upisala samo jedan poraz. Goričani su na omjeru 8-2 i možemo očekivati uzbudljiv dvoboj, koji je na rasporedu u subotu 3. ožujka od 17 sati u GSD Daruvar.

HOK Gorica i druga ekipa OK Velika Gorica svoje utakmice 14. kola 3. NOL - Jug za djevojke igraju 10./11. ožujka. (Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica)

Podijeli