Novosti Sport Događanja

Vatrogaščevo proljeće bez poraza

21.04.2017. / Sportska redakcija

Uz Savu (SH) među najuspješnija momčad u nastavku prvenstva Prve županijske lige je Vatrogasac iz Kobilića koji je nakon startnog remija nanizao pet uzastopnih pobjeda čime se iz zone ispadanja primaknuo sredini ljestvice.

Posljednju petu pobjedu, igrači Vatrogasca ostvarili su u susretu protiv Dubrave koji su u Kobiliću svladali s minimalnih 1:0 pogotkom Novaka.

-Gledajte, dečki su ovaj drugi dio puno ozbiljnije shvatili. Uz to, poklopile su nam se i neke druge stvari, a malo nas je i pomazila sreća koja jesenas nije bila naš saveznik- priča nam trener Vatrogasca, Juro Gavran.

Uz odlične rezultate ponovno je zavladala i odlična atmosfera koja se ne osjeti samo unutar momčadi, nego i van teren. Simbioza između momčadi i najvjernijih kibica iz navijačke skupine Browing najbolje se mogla vidjeti nakon gostujuće pobjede u Vukovini kada su uspjeh uz pjesmu i veselje zajednički proslavili.

-Pobjeda puno toga donosi. To se sada najbolje osjeti kod igrača koji imaju daleko više želje i volje što se vidi i po broju igrača na treninzima- kaže nam trener koji se nada kako će ova atmosfera potrajati što duže.
 Nedjelja Vatrogascu donosi gostovanje kod fenjeraša Turopolja gdje će izabranici trenera Gavrana juriti šestu uzastopnu pobjedu.

-Mi svugdje očekujemo pobjedu. Ne zanosimo se već idemo iz utakmice u utakmicu. No, budemo li igrali kao i do sada mislim da ne bi trebalo biti problema glede povoljnog rezultata- zaključio je razgovor trener Juro Gavran.

Uz susret između Turopolja i Vatrogasca, u nedjelju se od 17 sati još sastaju; Buna-Lonja, Dubrava-Turopoljac, Rugvica-Dinamo Hidrel, Meštrica-Sloga, Brcko-Zvekovac i Oborovo-Sava, dok kolo sutra u Vukovini otvaraju Ban Jelačić i njegov imenjak iz Banova.

Podijeli