Novosti Sport Događanja

Vatrogasac i Mraclin podijelili bodove

03.09.2018. / Sportska redakcija

Jedna od zanimljivijih utakmica drugog kola Prve županijske lige odigrana je u Kobiliću gdje je domaći Vatrogasac ugostio Mraclin. Susjedski derbi privukao je u Kobilić i poveći broj kibica, koji su najviše kritike uputili prema neuvjerljivom sucu Marinčeviću i njegovom pomoćniku Mužaru, koji su učinili neko velikih privida. Srećom utakmica je mirno privedena kraju, a podjela bodova uz rezultat 2:2 na kraju je zadovoljila obje strane.

Vatrogasac je u vodstvo u 20. minuti doveo zgoditkom s dvadesetak metara Petar Krasnić. Bio je to znak za mobilizaciju Mraclina koji je polako hvatao konce igre, što je u 40. urodilo izjednačujućim pogotkom Anđelka Domitrovića. Tražili su domaći igrači zaleđe, no suci nisu promijenili odluka te se na odmor otišlo s 1:1.

U nastavku susreta Mraclin je uz veći posjed tražio svoju šansu, no domaći igrači u svakom dolasku na suparničku polovicu sijali su opasnost. U 78. su to kapitalizirali zgoditkom Krešimira Barišića, kojeg je prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca poništio Josip Jurić postavivši konačnih 2:2.

1. ŽNL, 2. KOLO
NK VATROGASAC – NK MRACLIN 2:2 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Krasnić (20), 1:1 A. Domitrović (40), 2:1 Barišić (78), 2:2 Jurić (88)
NK VATROGASAC: Caput, Čumpek, Čavar, Matanović, Kontić, Kadoić (od 62. Krstanović), Sambol (od 90. Vodelšek), Muhić, Krasnić (od 68. Barišić), Fabečić (od 46. Ivkić), Šošić. TRENER: Nino Matković
NK MRACLIN: Dražić, Petravić, Dolibašić, J. Domitrović, A. Domitrović (od 62. I. Kos), Đurašin, Jurić, Onić  (od 90. M. Kos), Hrženjak (od 80. Cvetnić), Radanović, Čičak. TRENER: Vlado Horvat

Galerija slika

Vatrogasac i Mraclin podijelili bodove Vatrogasac i Mraclin podijelili bodove Vatrogasac i Mraclin podijelili bodove

Podijeli