Novosti Sport Događanja

Uvjerljiv poraz košarkaša kod Cibone

05.09.2018. / Damir Žbulj

Josip Sesar igračka legenda je zagrebačke Cibone i upravo je protiv Vukova organizirao jedan od pripremnih dvoboja svoje Gorice, za što bolji ulazak u povratničku premijerligašku sezonu.

Goričani se 'pod Tornjem' nisu dobro proveli, domaćin je u trening utakmici slavio s uvjerljivih 83:50.

Jedini dvoznamenkasti u redovima Gorice bili su Majcunić s 12 i Vučić s 11 ubačenih poena. Cibonu su predvodili Amerikanac Ross sa 17 i Nik Slavica s 15 koševa.

U prvoj pripremnoj utakmici Sesarova ekipa je prije nekoliko dana u Gradskoj sportskoj dvorani svladala Agrodalm s 88:74.

Sesar se nakon ovih susreta vratio u stožer reprezentacije, gdje je pomoćnik izborniku Draženu Anzuloviću. Hrvatska u srijedu 5. rujna u Areni Varaždin igra prijateljski dvoboj sa Slovenijom, dok je 'uzvrat' u Celju 8. rujna.

Nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na rasporedu je 14. rujna, kad u Osijek dolazi Litva. Naši košarkaški reprezentativci tri dana kasnije gostuju u Poljskoj.

KK Cibona: Jularić 4, Uljarević, Ross 17, M.Ljubičić, Marić 9, Slavica 15, Rozić 8, Novačić 10, Gilbert 2, Krapić 6, Kraljević 12.

KK Gorica: Mikšić 3, Baković 2, Prgomet, Petrović 9, Papac 1, Jukić 6, Majcunić 12, Vučić 11, Kapusta 1, Vrlika 2, Anzulović 3.

(Foto: KK Cibona)

Galerija slika

Uvjerljiv poraz košarkaša kod Cibone Uvjerljiv poraz košarkaša kod Cibone Uvjerljiv poraz košarkaša kod Cibone

Podijeli