Novosti Sport Događanja

Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka

30.12.2018. / Sportska redakcija

Drugi dan HVIDR-inog malonogometnog turnira donio je nastavak uzbuđenja, ali i prve oproštaje od ovogodišnjeg turnira. Svoj put završili su Posavec, Euroherc VG te TAXI Bračić koji niti kroz repasaž nisu izborili nastavak turnira. Posebno uzbudljivo bilo je u susretu između TAXI Bračića i Oporovec teama koji je u regularnom vremenu završio rezultatom 1:1, da bi se ostanak na turniru tražio kroz lutriju sedmeraca. Otišlo je raspucavanje do trinaeste serije, a više zadovoljstva imali su igrači Oporovec teama.

Prve prepreke lakoćom su prošli CB Kod Rojca, Croatia osiguranje i Ugostiteljstvo Cvetnić, koji su u repasaž gurnuli CB Pokupčanku ŠRC Stari grad, Gorenc transporte i MNK Kobiljak.

Tijekom jučerašnjeg dana odigrana je i jedna veteranska skupina, a prolazak u četvrtfinale izborili su Pizzeria Toni Sveta Klara i UDVDR RH Ogranak Velika Gorica. Nastavak turnira je danas u 13,30 sati, a na rasporedu je 12 susreta koji se igraju sve do 21 sat.

REZULTATI UTAKMICA OD SUBOTE, 29. PROSINCA
CB POKUPČANKA ŠRC STARI GRAD – CB KOD ROJCA 0:3 (Slunjski, Marković, Čolić)
UDVDR RH OGRANAK VG – TAXI BRAČIĆ (V) 2:1 (Grgić, Kovčalija/ Omerović)
POSAVEC – TISKARA DIKOPA MC PLUS 0:2 (Barišić 2)
TAXI BRAČIĆ – PIZZERIA TONI SVETA KLARA (V) 2:6 (Badrić, Sabljak/ Trogrlić 2, Rašić 2, Mirković, Rajić)
MNK SASINA SUPERDRIVE – EUROHERC VG 5:1 (Tušek 2, Zirdum, Darojković, Perišić/ Kušec)
PIZZERIA TONI SVETA KLARA – UDVDR RH OGRANAK VG (V) 2:0 (Trogrlić 2)
GORENC TRANSPORTI – CROATIA OSIGURANJE 0:2 (Špičić)
TAXI BRAČIĆ – OPOROVEC TEAM 1:1 (12:13- 7m) (Britvec/ Bakran)
UGOSTITELJSTVO CVETNIĆ POKUPSKO – MNK KOBILJAK 5:0 (Galović 3, Ćosić, J. Brajković)

Galerija slika

Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka Ugostiteljstvo Cvetnić lakoćom preskočilo društvo iz Kobiljaka

Podijeli