Novosti Sport Događanja

Udarnikov niz traje i dalje

14.10.2017. / Sportska redakcija

Nakon današnje pobjede protiv Rudara od 3:0, nogometaši Udarnika skočili su na peto mjesto poretka na trećeligaškog Zapada. Ujedno, bila je to četvrta utakmica u nizu u kojoj izabranici trenera Damira Biškupa nisu doživjeli poraz.

Osokoljeni dobrom igrom, ali i rezultatom iz Opatije gdje su kod lidera prvenstva osvojili bod (čitaj izgubili dva, op.a), domaći igrači danas su odigrali vjerojatno najbolju ovosezonsku utakmicu. Mogla je pobjeda biti i uvjerljiva, no i ovako su u Kurilovcu bili prezadovoljni, jer momčad sigurno plovi ligaškim natjecanjem.

-Mi gledamo da pobijedimo u svakoj utakmici. Niti jednom protivniku neće priznati da je bolji, a svatko tko nas želi pobijediti mora dati 500 posto. Mi nastavljamo svojim putem dalje i vjerujem kako ćemo na kraju biti tamo gdje smo si zacrtali- o trenutnom plasmanu će trener Udarnika, Damir Biškup.

Razigrana je domaća momčad bila od prvog sučevog zvižduka, što pokazuje i konačni rezultat. Goste iz Labina načeo je prvi topnik kurilovečkog sastava Nikola Brajko u 26. minuti koji je bio strijelac i trećeg pogotka u 47. minuti. Uz njega među strijelce se upisao i danas vrlo raspoložen za igru Ante Džaja, kojeg je bilo itekako gušt gledati dok je zajedno s njim na terenu bio Božo Karamatić. No, ne smije se zaboraviti niti učinak ostalih igrača, koji su također bili na visini zadatka.

-Naučili smo nakon dugo vremena igrati i na rezultat. Od prve minute smo pokazali da smo bolja i kvalitetnija momčad od Rudara. Moramo još malo poraditi na realizaciji, ali sve u svemu jako sam zadovoljan- o utakmici će trener Biškup čiju momčad u narednih tjedan dana očekuju dva susreta.

Najprije Kurilovčani u srijedu gostuju u Španskom koje je danas s 1:0 poraženo od Vrbovca, dok u subotu u Kurilovec dolazi Krk.

3. HNL, 10. KOLO
NK UDARNIK – NK RUDAR 3:0 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Brajko (26), 2:0 Džaja (40), 3:0 Brajko (47)
NK UDARNIK: Kranjčec, Šarić (od 77. Šoštarec), Brajko, Kelava (od 54. Karamatić), Džaja, Čolić, Grdenić, Kovačić (od 62. Pralas), Hodak, Čunčić, Krsnik. TRENER: Damir Biškup
NK RUDAR: Pavlić, Licul, Maksenčuk, Čudić (od 67. Ar. Načinović), Škopac (od 69. Fejzić), An. Načinović, Macan, Topić (od 70. Makić), Bembić, Jokić, Marić. TRENER: Franko Čupić

Galerija slika

Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje Udarnikov niz traje i dalje

Podijeli