Novosti Sport Događanja

Udarnik u Španskom ostao neporažen

19.10.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Udarnika i u petom uzastopnom susretu ostali su neporaženi. U gostima kod Španskog odigrali su 2:2, što je s obzirom na izostanak više igrača itekako dobar rezultat.

Udarnik je poveo već u prvoj minuti preko Ante Džaje, da bi domaći do odlaska na odmor zgodicima Danijela Brčića i Kristijana Dragovića preokrenuli rezultat u svoju korist. Brojčanu nadmoć zbog isključenja Tonija Šoše, Udarnik je naplatio u 70. minuti kada je Matej Kelava donio izjednačenje postavivši konačnih 2:2.

-Prije utakmice dečkima sam na sastanku rekao da je najbitnije da ostanemo neporaženi, zbog čega sam bodom zadovoljan, no nikako ne mogu biti zadovoljan igrom koja nije bila na razini prethodnih. Najvažnije je da smo nastavili pozitivan rezultatski niz- rekao nam je trener Udarnika, Damir Biškup.

Derbi susret 11. kola odigran je u Sesvetama gdje je Vinogradar s 2:1 svladao Dubravu Tim Kabel. Opatija je s 3:1 bila bolja od Vrapča, HAŠK je s 4:1 porazio Trnje, a istim je rezultatom Zagorec slavio u susretu protiv Dugog Sela. Maksimir je s 4:2 slavio kod Rudara, Pazinka je s 2:1 svladala Segestu, Jadran je u Poreču s 1:0 porazio Zagreba, a istim je rezultatom Krk koji u subotu gostuje u Kurilovcu porazio Vrbovec.

-Teška utakmica je pred nama, oni su dobra momčad što pokazuje i njihov plasman na tablici. Vjerujem u svoje dečke da će dati sve od sebe, a siguran sam kako nam se neće ponoviti ovako loša predstava- najavio je Biškup subotnju utakmicu koja se na SRC-u Kurilovec igra od 15 sati.

Podijeli