Novosti Sport Događanja

Udarnik dalje bez Kamenjaševića i Horvata

10.10.2017. / Sportska redakcija

Momčad Udarnika u nastavak prvenstva ulazi slabija za dva imena; Matteo Kamenjašević i Tomislav Horvat više ne stanuju u Kurilovcu. S oba igra klub se rastao u prijateljskim odnosima zaželjevši im puno sreće u daljnjem nastavku karijere.

Tomislav Horvat ljetos je pristupio Udarniku iz Kustošije te je najavljen kao veliko pojačanje. No, u ova tri mjeseca nije se uspio nametnuti treneru Damiru Biškupu, zbog čega je zajednički donesena odluka da se pokuša nametnuti u nekoj drugoj sredini. Ono po čemu će Horvata pamtiti u Kurilovcu ostat će pobjednički zgoditak u prvom kolu protiv Zagreba.

Mladi Matteo Kamenjašević pristupio je Udarniku prije mjesec dana nakon ozljede Domagoja Kranjčeca odradivši i tri susreta među vratnicama kurilovečkog trećeligaša. Trebao je Kamenjašević braniti i u Opatiji, no mladi je vratar odlučio kako mu je u životu ipak važniji fakultet kojem će se u potpunosti posvetiti zbog čega nema vremena za treniranje.

-Ovo prilikom pohvalio bih sve dečke na sjajno odigranoj partiji u Opatiji, pokazali su kako se bori za klub, igrali su čvrsto, borbeno i sekunde su nas dijelile da vodećoj Opatiji nanesemo prvi poraz u sezoni i što je još važnije na njihovom terenu. Atmosfera je sjajna i već su počele pripreme za sljedećeg suparnika, Rudar iz Labina kojeg ugošćujemo u subotu- još jednom se sportski direktor Udarnika, Darko Janječić osvrnuo na susret u Opatiji.

U sklopu priprema za taj dvoboj Kurilovčani će danas gostovati na Kajzerici gdje će od 18,30 sati odmjeriti snagu protiv juniora Lokomotive. Bit će to prilika treneru Biškupu da isproba sve igrače koji su imali manju minutažu u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Podijeli