Novosti Sport Događanja

U subotu otvoreni Cheerleading kup: U Veliku Goricu dolazi 350 natjecateljica iz 12 gradova Lijepe naše!

13.03.2024. / Maja Peranić

Cheerleading klub VEGASICE domaćin je 4. VEGAS KUP-a! Riječ je o otvorenom Cheerleading kupu koji po četvrti puta organiziraju velikogoričke Vegasice, a koji će se održati ove subote, 16. ožujka su Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica s početkom u 10 sati.

Prema do sada pristiglim prijavama u Velikoj Gorici će se okupiti 348 natjecateljica iz čak 12 gradova Lijepe naše, što ga čini najbrojnijim kupom do sad. Organizatori su stoga ponosni i uzbuđeni te s nestrpljenjem očekuju subotu.

-Sretni smo i zadovoljni što ponovno možemo reći da organiziramo VEGAS KUP. Otvoreni Cheerleading KUP - koji će se tradicionalno održati u Velikoj Gorici kao i svih godina do sada na naše veliko zadovoljstvo – ističu iz kluba i dodaju:

-Najbolja prezentacija je organizirati okupljanje ili natjecanje te nam je stoga čast biti domaćin po 4. puta mladosti i ljepoti djevojčica i djevojaka koje pršte energijom, gracioznošću, plesom, akrobacijama i vratolomijama.

Ovogodišnji VEGAS KUP održava se pod Pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice, Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije i Turističke zajednice Grada Velike Gorice te brojnih drugih sponzora.

Podijeli