Novosti Sport Događanja

U Osijeku se pripremali za Zabok

17.10.2017. / Sportska redakcija

Novu stolnotenisku sezonu Goričani su otvorili pobjedom protiv Jaske. Bilo je to uspješno zagrijavanje pred ono što ih očekuje- susrete protiv Zaboka (igra se ove subote od 11 sati u Gradskoj sportskoj dvorani) i Donata iz Zadra koji slovi za prvog favorita lige.

Pripremu za ta dva meče stolnotenisači su imali u Osijeku gdje su sudjelovali na memorijalnom turniru Matija Gregić. I dok su Marko Habijanec i Martin Petrović igrali u seniorskoj konkurenciji, Karlo Javor je bio među juniorima. Na pomalo nesretan način ostao je bez mogućnosti prolaska grupe, gdje je zaustavljen i iskusni Habijanec koji nije imao sreće niti sa ždrijebom.

No, zato je solidno odigrao Martin Petrović koji je ušao među 16 najboljih svladavši trenutno najboljeg juniora Hrvatske, Jakova Jakelića i Franju Marelju s kojim je imao negativan skor, da bi ga u grupi porazio jedino kasniji pobjednik turnira Petkov. U nastavku natjecanja svladao je domaćeg predstavnika Markotića, a u pokušaju ulaska u četvrtfinale zaustavio ga je Miloš Marinković iz Srbije.

Mlade snage su pak proteklog vikenda zaigrale na županijskom turniru u Dugom Selu gdje je Andi Smolčić bio treći kod kadeta, dok je Karlo Javor bio pobjednik među juniorima.

Podijeli