Novosti Sport Događanja

U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije"

18.07.2018. / Ivana Ćurić

Nakon odigranog finala i dočeka u Zagrebu, srebrnom reprezentativcu s turopoljske grude Marcelu Brozović nije bilo teško danas dijeliti autograme i fotografirati se s fanovima. I to ne bilo kakvim fanovima, nego svojim Okujcima i drugim gostima koji su svratili u ovo malo mjesto u kojem je Marcelo odrastao.

Na veselje malih, ali i velikih, navijača mnogi su danas našli put kako čestitati hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću i uloviti koji autogram. Društvenim mrežama brzo se proširila vijest o proslavi u Okuju u čast mladog reprezentativca.



Mještani Okuja, ali i okolice, pristigli su ispred restorana Za vašu dušu pozdraviti "Turopoljskog topa". Bili su tu i njegovi najmiliji ponosni i radosni na uspjeh svog Marcela, pa ni njima nije bilo teško okinuti koju fotku za fanove. Uz brojne navijače, dresove, našao se tu i pravi turopoljski top za povijesnu fotografiju s reprezentativcem koji nosi isti nadimak.



Među navijačima koji su došli vidjeti Marcela bio je i Vlado Stepanić iz Kurilovca.

-Bio sam u vinogradu i slučajno čuo za doček, dres mi je ostao doma, ali sam imao zastavu koju sam donio na potpis. Možemo samo ponavljati što smo već čuli, dečki su pokazali kako bi svi mi trebali djelovati u svojoj Hrvatskoj, da napredujemo , a ne da nas blokiraju u svemu što želimo postići. To se pokazalo i na samom dočeku, sve je bilo fantastično, do završnice jer su dečki bili prekinuti, a narod bi se do jutra veselio. Dali su poruku zajedništva, poruku nacionalne svijesti, ljubavi prema domovini, i oni koji su pričali da dečki igraju za lovu malo su se prešli jer su pokazali sasvim suprotno-prokomentirao još svježe dojmove o uspjehu hrvatskih nogometaša u Rusiji Vlado iz Kurilovca. Nakon fotke za uspomenu s Marcelom, dobio je i autogram na zastavu, a za reprezentativca iz Okuja ima samo riječi hvale.



-Marcelo je mašina, glavni stroj naše reprezentacije, kad on počne trčati na njega se vežu trojica, čak i četvorica i to otvara našim nogometašima na terenu šanse da su mogli golove zabijati. Svaka čast, baš je stroj reprezentacije-poručio je Vlado sretan zbog susreta u Okuju.

Marcelova rodbina, prijatelji, susjedi, pa i neka poznata lica s gradskih ulica i društvenog života okupili su se još jednom slaveći veliki uspjeh hrvatskog nogometa, ali i našeg Brozovića koji se pokazanom igrom u Rusiji upisao zlatnim slovima u povijest turopoljskog i hrvatskog nogometa.

Galerija slika

U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije" U Okuju fešta za Epic Broza: "On je glavni stroj reprezentacije"

Podijeli