Novosti Sport Događanja

U nedjelju susjedski derbi Lomnica-Lukavec

03.11.2017. / Sportska redakcija

Pažnju nogometnih kibica zasigurno će u nedjelju privući lokalni derbi u Lomnici. Gost Makune i oslabljene Lomnice koja je u prošlom kolu primila sedam pogodaka od HNK Gorice II je Lukavec čiji igrači već deset utakmica ne znaju za poraz.

Susjeda nedjeljni domaći dočekuje bez braće Ćurić, Josipa i Marina te vratara Andrije Budimira, dok se u sastav Lukavca vraćaju Valentin Borković i Mateo Maslač koji su propustili sraz kontra Sutle. S kakvim se ambicijama ulazi u susret otkrili su nam treneri; Igor Mostarlić i Siniša Mioković koji se nadaju kako će to biti derbi dostojan te riječi.

-Lukavec je favorit, a koliko su dobri to pokazuje i njihov trenutni plasman. No, u Lomnici nitko ne može reći da je favorit i da će lako uzeti bodove- kaže Mostarlić, dok Mioković respektira protivnika te se nada nastavku uspješnog niza.

-Uvažavamo Lomnicu koja je daleko bolja momčad nego što to trenutni plasman pokazuje. Na nama je da igramo kao i do sada te da uknjižimo nove bodove- u najavi nedjeljnog derbija će Mioković.

Utakmica na Makuni igra se u matineji od 11 sati. Osim u nedjelju, subota donosi još jedan turopoljski sraz u Jedinstvenoj županijskoj ligi, jer u Mičevcu se od 14 sati sastaju Klas i HNK Gorica II.

Podijeli