Novosti Sport Događanja

U Gradićima i dalje čvrsto stoje na zemlji

17.10.2017. / Sportska redakcija

Sigurna plovidba nogometaša Gradića četvrtoligaškim vodama nastavljena je i na neugodnom gostovanju Odranskom Obrežu.

Bila je to šesta ovosezonska pobjeda Gradića do koje su došli u nastavku utakmice preokrenuvši vodstvo domaćeg Dinama. Furić je najprije donio izjednačenje, da bi eurogolom Fridriha (pogreškom smo u subotu naveli Furića kao strijelca, op.a) Gradići osigurali pobjedu.

-Umjesto da na poluvremenu vodimo, mi smo gubili, no dečki su još jednom pokazali karakter- o utakmici će trener Gradića, Zoran Tomčić.

Ovim trobodom Gradići su skočili na treće mjesto poretka što je najbolji klupski plasman otkako se Gradići natječu u četvrtoligaškom društvu. Štoviše, u deset odigranih utakmica momčad je doživjela tek dva poraza, po nekima i oni nisu bili realni s obzirom na prikazano na terenu.

-Ako se zna da smo mi šest utakmica igrali vani, a tek četiri doma onda je ovo sjajan uspjeh. Osim toga, mi smo momčad koja je osvojila najviše bodova u gostima i primila najmanje golova u cijeloj ligi, tako da temeljem toga ovaj plasman i nije neko iznenađenje- priča Tomčić koji je uoči sezone zadao samo jedan cilj, prikupiti što prije 40 bodova.

Trenutno je momčad na pola puta, jer na kontu je 20 bodova.

-To nam je i dalje osnovni cilj. Nama u posljednjih pet kola stižu teže utakmice i pravi ispiti. Jednostavno, dečki trebaju uživati u igri i pokušati uzeti što više bodova. Mi već u nedjelju nastavljamo svojim putem koji smo si zadali- nastavio je Tomčić koji se posebno zahvaljuje navijačima na podršci kojih se iz kola u kolo skuplja sve više.

Vjeruje da će tako biti i u nedjelju kada u Gradiće stiže momčad Samobora.

Podijeli