Novosti Sport Događanja

U čast Dedi: Turnir mlađih kadetkinja u nedjelju

19.01.2018. / Ivana Ćurić

U čast tvorca ženske odbojke u Velikoj Gorici, Antuna Azenića "Dede" koji je iz dječjeg vrtića stvorio ŽOK Azenu, Hrvatski odbojkaški klub Gorica ove nedjelje organizira turnir za djevojčice u kategoriji mlađih kadetkinja.

Drugo je to izdanje ovog turnira, nakon što su prošle godine na premijernom memorijalu zaigrale najmlađe odbojkašice. Na drugom memorijalu "Dedi" u čast, koji će se odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani sudjelovat će osam ekipa iz Zagreba i Zagrebačke županije. Početak turnira je u 9 sati, dok je finalna utakmica planirana za 16 sati.

-Antun Azenić "Deda" sanjao je da se u svim velikogoričkim dvoranama odbojka igra 24 sata dnevno. U dvorani koju je i sam planirao izgraditi, ove nedjelje, osim odbojke bit će i emotivno dočekati njegovu obitelj, prijatelje, one koji su s njim radili, one koji su ga podržavali i one koji i dalje vjeruju da se odbojkaški sport u Velikoj Gorici može vratiti tamo gdje i pripada- ispričala nam je Katarina Ćosić koja je i sama bila dio te sjajne odbojkaške priče koju je Antun Azenić gradio u Velikoj Gorici. Tamo gdje je on stao, nastavila je neka nova mlađa generacija okupljena upravo oko nje i Diane Breko.

(Dr)

Podijeli