Novosti Sport Događanja

Turopoljac "razbio" Gradiće

13.03.2018. / Ivana Ćurić

Nogometaši Turopoljca, koji su jesenas osvojili naslov najbolje momčadi Prve županijske lige pobjedom nad dva ranga jače rangiranim Gradićima, potvrdili su kako su spremni za sve izazove koji ih očekuju u proljetnom dijelu prvenstva.

U susretu protiv četvrtoligaša Gradića igrači Zdenka Zagorca slavili su s 3:0 zgodicima Andrasa Šejića, Vjekoslava Lučića i Matije Brajkovića.

-Napokon smo igrali na prirodnoj travi. Osim toga bili smo kompletni, i neosporna kvaliteta naših igrača došla je do izražaja- rekao je sportski direktor Turopoljca Franjo Berković koji je zajedno s Upravom ove zime dao maksimalne napore da što kvalitetnije pojačaju momčad kojoj je pristupio još jedan domaći dečko, Josip Lučić koji je u Turopoljac došao iz HNK Gorice II.

Osim pobjede nad Gradićima, nogometaši Turopoljca uspješni su bili i protiv još jednog četvrtoligaša Poleta, dok su poraze doživjeli od Vatrogasca i Bana Jelačića.
Iako su vremenske neprilike utjecale na planirane aktivnosti, klupsko vodstvo vjeruje kako je momčad spremna za sve izazove koji ju očekuju.

-Pripremama ne mogu biti baš zadovoljan, jer nas je snijeg malo poremetio, zbog čega smo morali trenirati u dvorani u Vukovini, a i nismo odradili sve što smo planirali- za kraj će Berković.

Uoči nedjelje utakmice protiv Lonje, Turopoljac će večeras odigrati posljednju pripremnu utakmicu protiv Prigorja iz Žerjavinca. (Dr)   

 

Podijeli